OVER ONS

Wij zijn Henry’s Coffee en willen jou graag een goede start bezorgen van je werkdag! Hoe anders kan dat beter dan inderdaad, met een heerlijke kop koffie. Om dit te kunnen doen, branden wij wereldwijd koffie van de beste kwaliteit. Hoe we daar aan komen?

Laten we beginnen bij het begin. Oprichter en eigenaar van Henry’s Coffee, Mitch, is altijd al gek geweest op koffie, van jongs af aan al. Door wereldwijd gereisd te hebben, heeft hij vele soorten koffie mogen proeven in prachtige landen zoals: Costa Rica, Panama, Mexico, Cuba en meerdere landen in Afrika.

 

PASSIE VOOR KOFFIE

Met zo’n grote passie voor koffie ontstond dan ook het idee om zelf koffie te gaan produceren. Wij zijn gewoon met elkaar om de tafel gaan zitten en hebben bedacht om onze eigen koffie te gaan produceren. Door veel te proeven, keuren en uitproberen zijn wij op zoek gegaan naar de lekkerste en beste koffieboontje. Het is heel mooi om te zien dat tijdens de verschillende bereidingsmethodes van koffie, zo’n koffieboon zoveel verschillende smaken in zich heeft die vrijkomen. Uiteindelijk zijn wij eruit gekomen welke koffie een echt Henry’s Coffee is en besloten wij om onze allereerste eigen koffie te halen uit Colombia.

 

De wereld van Henry’s Coffee

Inmiddels voorzien wij enige tijd koffie aan horeca-ondernemers en koffieliefhebbers! We proberen het beste uit de boon te halen de liefhebber te verrassen met diversiteit van smaken.

Ben je benieuwd wat wij zoal te bieden hebben? Neem eens een kijkje in de webshop of stuur ons een bericht, dat vinden wij leuk!