Costa Rica – Cafe Altura de San Ramon

Costa Rica Cafe Altura de San Ramon *Microlot*

Deze Specialty coffee van Henry’s Coffee is een limited edition en komt uit Costa Rica! De koffie komt uit een bergachtig gebied te noordwesten van de hoofdstad San Jose. Exacte locatie: Cafe Altura de San Ramon, Microlot Alumbre Miguel Molina.

Onze importeur heeft deze mooie koffie naar Nederland kunnen halen. Dit betreft een microlot met een beperkte oplage. Hieronder informatie van de importeur:

Café de Altura de San Ramon Especial, is als bedrijf ontwikkeld in drie pijlers: duurzaamheid, kwaliteit en volume, en geeft een bijzonder belang aan voortdurende verbetering. Café de Altura is een van de bedrijven in Costa Rica, die sinds 2005 haar koffie heeft laten deelnemen aan alle kwaliteitswedstrijden. We bezochten Café de Altura in februari 2015, toen ze hun beroemde fermentatiekoffie en prijswinnende partij, The El Diamante, produceerden. Hun faciliteiten zijn uitgerust om zowel grote als kleine hoeveelheden te produceren, en hun drive om te innoveren en te experimenteren was dominant aanwezig!